Maaike Walraven

Fotoverkleindjandejongefotografie-70204


Foto: Maaike (raadslid en secretaris van de fractie). Maaike is lid van GroenLinks en woont in Zoutelande. Haar aandachtspunten zijn ruimtelijke ordening, wonen en duurzaamheid.

Contactgegevens
adres Swaalingestraat 85, 4374 BW Zoutelande
telefoon (0118) 562506
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Maaike stelt zich voor:
Mijn naam is Maaike Walraven en getrouwd met Aart, we wonen in Zoutelande. Als verpleegkundige werk ik in ’t Gasthuis in Middelburg. Naast deze werkzaamheden ben ik meestal druk met het voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten. De rest van mijn vrije tijd wordt besteed aan familie, de kleinkinderen en vrienden.

Politiek ben ik al heel lang actief en in 2006 werd ik lid van de commissie Maatschappelijk Ontwikkeling en heb in die periode de gemeente Veere nog beter leren kennen.

In 2010 werd ik raadslid in de fractie van PvdA/GroenLinks Veere. Mijn aandachtsveld in de fractie is Ruimtelijke ordening , wonen en duurzaamheid.

Politiek ben ik al heel lang actief. In de jaren 70 ben ik lid geworden van de PPR en actief lid in mijn voormalige gemeente Ubbergen. Vanaf 1994 tot 1998 was ik daar gemeenteraadslid. Na onze verhuizing naar Zoutelande ben ik al spoedig steunfractie-lid geworden van GroenLinks Veere en als toenmalig voorzitter van de afdeling GroenLinks Veere heb ik actief meegewerkt aan de huidige samenwerking met de PvdA. Vanwege mijn betrokkenheid ben ik, namens de fractie PvdA/GroenLinks, commissielid in de commissie Maatschappelijk Ontwikkeling en heb daardoor de gemeente nog beter leren kennen.

 

Als kandidaat van PvdA/GroenLinks wil ik me graag inzetten voor behoud van het landschap, de zorgvoorzieningen en de leefbaarheid in de gemeente. Een uitdaging voor onze partij is het duurzaam maken van onze leefomgeving. In ons verkiezingsprogramma vindt u een overzicht van de keuzes waar ook ik aan meewerk in de komende raadsperiode.

 

 

Mijn motivatie om door te willen gaan als raadslid vind ik in de idealen van GroenLinks. Het gaat ons om mensen en niet om cijfers. Ik vind het belangrijk om eerlijk te delen, werk scheppen en behouden. Goede zorg voor iedereen en samen bouwen  aan een duurzame toekomst!

Functies; raadslid gemeente Veere, lid Commissie Ruimtelijke Ontwikkeling, bestuurslid WaterNatuurlijk Zeeland

Foto: www.jandejongefotografie.nl