Verlos de zee en discussieer mee

Verlos de zee en discussieer mee!

Datum: 22 Juli

Tijd: 15.30 uur, strand bij Dishoek, Kaapduin

Over het toerisme in de gemeente Veere zijn de meningen verdeeld; voor velen, met name ondernemers, zijn toeristen welkom vanwege de reuring die ze geven en de portemonnee die ze meebrengen. Voor veel anderen zijn ze een bron van overlast, voor wat betreft geluids-, verkeers- en parkeerhinder. Wat is belangrijk voor onze inwoners, wat verwachten onze gasten?

PvdA/GroenLinks Veere wil stoppen met over dit onderwerp alleen binnen de politiek te discussiëren, maar gaat het gesprek aan met de gebruikers van onze mooie voorzieningen. Inwoners, ondernemers en gasten. Dit doen we op 22 juli om 15.30 op het strand bij Dishoek.

We starten rond 15.30 uur met een actie om de Westerschelde te verlossen van zo veel mogelijk plastic afval. Dit door een opruimactie bij Dishoek; help mee en verlos de zee! Om 17.00 uur volgen er twee korte discussierondes waar jongeren en volwassenen hun mening geven over toerisme en alles wat daarmee samenhangt op Walcheren en Zeeland. Daarbij trakteren we als PvdA/GroenLinks op een mooie alcoholvrije cocktail. Kom en praat mee!