Chris Maas

Graag wil ik me als raadslid inzetten voor uw/jullie welzijn, voor levendige Veerse kernen en het mooie buiten- en kustgebied.

Het gaat goed met Veere en de Veerse inwoners, maar nog niet iedereen is in staat om mee te doen, er zijn nog inwoners die in eenzaamheid of in armoede leven, die problematische schulden hebben. Mijn wens is dat iedereen in Veere de kans krijgt om mee te doen, dat niemand uit- of buitengesloten wordt.

Ik blijf me inzetten voor woningen voor starters en mensen met een laag- en middeninkomen en voor stringente handhaving van illegale tweede woningen. En voor de uitvoering van de mooie plannen voor dorpsvoorzieningen, waarvoor we de afgelopen jaren hebben gestreden. In veel kernen staan de leefbaarheid en de identiteit onder druk door het groeiende toerisme. Dat vereist een positief kritische benadering: niet alles kan; leefbaarheid, kwaliteit, een schone, groene omgeving en duurzaamheid zijn daarbij mijn kompas. Mijn naam is Chris Maas, ik woon in Domburg, ik was van 2010-2018 en van 2020-2022 wethouder voor PvdA/GroenLinks; sinds mei 2022 ben ik raadslid.