PvdA GL Banner Middenweg

Tom Lievense

Foto: Tom Lievense (raadslid PvdA/GroenLinks Veere) 

Contactgegevens
adres kon. Julianastraat 30, Westkapelle
email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefoon 06 28084353

 

Tom stelt zich voor:

Ik ben geboren en getogen in Westkapelle, een dorp met een geweldige historie en een zeer bloeiend verenigingsleven. Dit is één van de belangrijkste redenen dat ik vandaag de dag nog steeds in Westkapelle woon. 

Elke generatie zou zichzelf vertegenwoordigd moeten zien in het lokaal bestuur. Geschrokken van het lage aantal politiek actieve jongeren besloot ik in 2011 lid te worden van de PvdA. Naar in het begin vooral betrokken te zijn geweest bij de jongerenorganisatie ben ik steeds meer betrokken geraakt bij het waterschaps- en de gemeentepolitiek. 

In het dagelijks leven ben ik docent Watermanagement op het Wellantcollege in Dordrecht. Het lesgeven in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) is voor mij een grote passie. Het mooie hieraan vind ik de mogelijkheid om mee te denken over de vakinhoud die de studenten voorgeschoteld krijgen. Voor ik aan de lerarenopleiding en begonnen heb ik de opleiding Aquatische Ecotechnologie (Bachelor of Water Management) afgerond aan de Hogeschool Zeeland. 

 

Namens de PvdA ben ik momenteel ook burgercommissielid bij Waterschap Scheldestromen.